/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Premieră mondială: Noua, a doua generaţie Rolls-Royce Ghost

01 septembrie 2020, ora 17:16

Rolls-Royce a ales prima zi a toamnei lui 2020 pentru debutul oficial al noii generaţii a sedanului Ghost! În această primăvară, când am reuşit să mergem pentru câteva zile în afara Moldovei, am avut ocazia să vedem această maşină în formatul unui prototip de teste pe o autostradă germană, însă nu ne-am putut imagina niciodată că va arăta atât de modern şi izbitor.

Este numit cel mai avansat din punct de vedere tehnologic Rolls-Royce de până acum! Succede cel mai de succes produs din istoria de 116 ani a mărcii britanice!

Reflectă filosofia de design “Post Opulent”, respingând expresiile superficiale ale bogăției. Absența completă a unor linii închise se datorează lucrului meticulos a patru meșteri care sudează corpul împreună simultan pentru a asigura o cusătură perfect continuă. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram