Rolls-Royce a ales prima zi a toamnei lui 2020 pentru debutul oficial al noii generaţii a sedanului Ghost! În această primăvară, când am reuşit să mergem pentru câteva zile în afara Moldovei, am avut ocazia să vedem această maşină în formatul unui prototip de teste pe o autostradă germană, însă nu ne-am putut imagina niciodată că va arăta atât de modern şi izbitor.

Este numit cel mai avansat din punct de vedere tehnologic Rolls-Royce de până acum! Succede cel mai de succes produs din istoria de 116 ani a mărcii britanice!

Reflectă filosofia de design “Post Opulent”, respingând expresiile superficiale ale bogăției. Absența completă a unor linii închise se datorează lucrului meticulos a patru meșteri care sudează corpul împreună simultan pentru a asigura o cusătură perfect continuă. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!