/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Premieră mondială: Noul Peugeot 3008 facelift

missing
01 septembrie 2020, ora 12:20

Noul Peugeot 3008 facelift deschide un nou sezon de premiere auto care începe cu prima zi a toamnei! Nu sunt un secret modificările făcute la capitolele design exterior şi interior, asta deoarece prime fotografii cu maşina au apărut încă acum câteva săptămâni, însă acum avem parte de unele de o calitate superioară, dar şi de informaţii complete despre actualizări.

Şi începem descrierea prin a nota că din 2016 şi până în prezent, de la momentul lansării pe piaţă, Peugeot 3008 a fost făcut în peste 800.000 de exemplare, ceea ce îl face un lider în segmentul SUV-urilor compacte!

O nouă grilă de radiator fără cadru simbolizează stilul din ce în ce mai modern, menținând în același timp un design fluid. În cuvintele designerului, se extinde cu aripioare sub faruri pentru a conecta toate elementele. Și în cele din urmă, nasul capotei afișează acum cu mândrie monograma modelului, la fel ca întreaga gamă Peugeot. Citeşte articolul complet pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram