Noul Peugeot 3008 facelift deschide un nou sezon de premiere auto care începe cu prima zi a toamnei! Nu sunt un secret modificările făcute la capitolele design exterior şi interior, asta deoarece prime fotografii cu maşina au apărut încă acum câteva săptămâni, însă acum avem parte de unele de o calitate superioară, dar şi de informaţii complete despre actualizări.

Şi începem descrierea prin a nota că din 2016 şi până în prezent, de la momentul lansării pe piaţă, Peugeot 3008 a fost făcut în peste 800.000 de exemplare, ceea ce îl face un lider în segmentul SUV-urilor compacte!

O nouă grilă de radiator fără cadru simbolizează stilul din ce în ce mai modern, menținând în același timp un design fluid. În cuvintele designerului, se extinde cu aripioare sub faruri pentru a conecta toate elementele. Și în cele din urmă, nasul capotei afișează acum cu mândrie monograma modelului, la fel ca întreaga gamă Peugeot. Citeşte articolul complet pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!