Patru ani în urmă, Audi a pus un trendsetter pe drum cu noul Q2, și a fost un mare succes. Acum, SUV-ul compact își prezintă și mai clar caracterul progresiv – cu un profil și mai impresionant, cu faruri noi la exterior și servicii suplimentare de conectivitate și sisteme de asistență pentru șoferi în interior. Audi Q2 este un adevărat atrăgător de priviri, iar acum, în format actualizat, este chiar mai distractiv de condus.

Ca urmare a revizuirii sale, Q2 a devenit cu câțiva milimetri mai lung, acum măsurând la acest capitol 4.21 metri, în timp ce lățimea de 1.79 metri și înălțimea de 1.54 metri a rămas aceeași. Coeficientul de rezistenţă aerodinamică de 0,31 (cu suspensie sport) este o valoare de vârf pentru un model din acest segment.

Designerii au aplicat acum motivul poligonului, care a caracterizat deja linia din față și umăr, la capătul din spate, de asemenea. Bara de protecție are o inserție difuzor integrată cu poligoane mari cu cinci laturi. Partea din față a fost, de asemenea, modificată, suprafețele de sub faruri apărând într-un mod mai izbitor. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!