Astăzi, 1 septembrie 2020, s-a dat startul anului de studii 2020-2021 și în unele penitenciare din țară. Nici în penitenciare prima zi de școală nu a trecut fără emoții. Elevii și profesorii au pregătit programe artistice și recitaluri de poezii.

Fără tradiționalul careu solemn, părinți emoționați și îmbrățișări calde, 21 elevi aflați în custodia penitenciarelor nr.10-Goian, nr.11-Bălți, nr.13-Chișinău și nr.17-Rezina au participat la evenimentul dedicat începutului anului școlar, în regim online.

Totuși, minorii au avut parte de o sărbătoare plină de emoții, prezentând un program artistic, cu recitaluri de poezii și cântece, dedicate dascălilor, școlii, casei părintești și celor dragi.

La rândul lor, profesorii le-au transmis elevilor mesaje de felicitare, pline de înțelepciune, dorindu-le succese la carte și să aleagă un drum corect în viață.

În penitenciarele din țară își ispășesc pedeapsa 57 de minori, dintre care 27 se dețin în Penitenciarul nr.10-Goian.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!