Organizația britanică Compare the Market a realizat un studiu care a determinat clasificarea celor mai murdare părți ale unei maşini. S-a demonstrat astfel că unele suprafeţe, dacă nu sunt îngrijire corespunzător, pot deveni mai pline de bacterii decât un vas de WC pe suprafaţa de şezut.

Potrivit informaţiilor disponibile, în timpul studiului, experții au verificat interioarele a 10 autoturisme produse de diferite mărci, ștergând cu tampoane diferite suprafețe care nu au fost dezinfectate din timp.

Printre acestea se numără: monitorul tactil al sistemului multimedia, levierul cutiei de viteze, maneta de semnalizare a direcţiei, volanul, maneta frânei de mână, centura de siguranţă a şoferului şi scaunul său, mânerul interior al portierei şoferului, interiorul parbrizului, oglinda interioară retrovizoare, portbagajul (unde este atins cel mai des) şi buşonul rezervorului de combustibil. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!