/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/STUDIU/ Aceste elemente de la bordul maşinii pot fi mai murdare decât vasul de WC

missing
01 septembrie 2020, ora 09:56

Organizația britanică Compare the Market a realizat un studiu care a determinat clasificarea celor mai murdare părți ale unei maşini. S-a demonstrat astfel că unele suprafeţe, dacă nu sunt îngrijire corespunzător, pot deveni mai pline de bacterii decât un vas de WC pe suprafaţa de şezut.

Potrivit informaţiilor disponibile, în timpul studiului, experții au verificat interioarele a 10 autoturisme produse de diferite mărci, ștergând cu tampoane diferite suprafețe care nu au fost dezinfectate din timp.

Printre acestea se numără: monitorul tactil al sistemului multimedia, levierul cutiei de viteze, maneta de semnalizare a direcţiei, volanul, maneta frânei de mână, centura de siguranţă a şoferului şi scaunul său, mânerul interior al portierei şoferului, interiorul parbrizului, oglinda interioară retrovizoare, portbagajul (unde este atins cel mai des) şi buşonul rezervorului de combustibil. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram