Ministerul Sănătății anunță că începând de astăzi salariile lucrătorilor medicali vor fi majorate cu 30%. Despre aceasta s-a discutat la ședința Punctului Focal.

De lefuri mai mari vor beneficia personalul medical (personal de conducere-medici, medici, personal medical mediu, personal medical inferior), șoferii  autoambulanțelor din serviciul de asistență medicală urgentă prespitalicească și  autosanitarelor din serviciul AVIASAN.

Solicit implicarea specialiștilor din cadrul  MSMPS și CNAM, privind consultarea conducătorilor instituțiilor medicale în contextul majorării salariilor lucrătorilor medicali cu 30 %, care va avea loc începând de astăzi”, a declarat ministra Viorica Dumbrăveanu.

La fel, începând de astăzi, vor fi organizate ședințe online cu toți conducătorii instituțiilor spitalicești și din asistența medicală primară, la care vor participa și specialiștii USMF „N.Testemițanu”,  pentru a discuta suplimentar toate aspectele (depistare, tratament, testare) incluse în noile prevederi ale Protocolului provizoriu COVID-19.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!