Noul Mercedes-Benz S-Class W223 a debutat astăzi (click aici pentru a afla toate detaliile)! Modelul a fost umplut de noi dotări şi tehnologii care vin să-l menţină în topul segmentului sedanurilor de lux, inclusiv din punct de vedere al vânzărilor. Şi dacă la interior arată super ok, atunci în ceea ce priveşte designul exterior există deja critici.

Special pentru astfel de persoane şi nu numai, ataşăm aici materialele video şi foto făcute de producător, disponibile după prezentare. În particular este vorba despre o galerie de fotografii formată din peste 280 de unităţi, o adevărată raritate în cazul lansării unei maşini noi!

Vă invităm să le savuraţi cu plăcere, alături de evenimentul de prezentare care merită de revăzut oricând şi, poate, unele păreri se vor schimba?!… Vezi tot conţinutul exclusiv pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!