Primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban, promite că va face publică lista companiilor producătoare din Capitală, care deversau apele uzate în canalizarea publică. Edilul susține că locuitorii trebuie să-și cunoască „eroii”.

Potrivit lui, vara trecută mirosul urât din Capitală era din cauza revărsările apelor uzate în canalizarea publică de la companiile producătoare, iar concentrarea în aceste ape ar fi extrem de mare.

Au fost prelevate 47 de probe de la companiile producătoare, iar rezultatele acestora cu denumirile companiilor, am cerut să fie făcute public”, a precizat Ceban.

Primarul promite că va întreprinde toate măsurile în limita legală, chiar și debranșarea celor care au mari abateri și încălcări. „Dacă se va depista implicarea funcționarilor, vor urma și demiteri”, a menționat edilul.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!