/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Deși a depus actele la CEC pentru a înregistra grupul de inițiativă, Chirtoacă are, totuși, un regret. „Situația ar fi perfectă dacă...”

missing
02 septembrie 2020, ora 18:02

Și Blocul electoral Unirea și-a înregistrat astăzi grupul de inițiativă la Comisia Electorală Centrală, care urmează să adune semnăturile pentru candidatul Dorin Chirtoacă. După ce a depus actele, Chirtoacă a menționat că regretă că în această cursă electorală se înregistrează atât de mulți candidați, în timp ce doar o persoană ar trebui „să lupte cu Dodon”.

Mi-ar fi plăcut să depun actele după mandatele obținute la Primăria Chișinău, cel de-al doilea oraș ca mărime din spațiul României Mari, mi-ar fi plăcut să depun actele pentru a candida la Președinția României. (…) Facem acest efort aici și eu, și colegii mei, pentru unire și împotriva lui Dodon. Acestea sunt două dominante ale alegerii noastre în așa fel încât să putem face cu toții un pas înainte”, susține Chirtoacă.

Deși și-a înregistrat astăzi grupul de inițiativă, care urmează să adune semnăturile necesare, Chirtoacă susține în continuare că împotriva lui Dodon trebuia să lupte un singur candidat. „Situația ar fi perfectă dacă ne-am uni forțele și regimul care ne călărește la propriu”, a menționat liberalul.

Astăzi la CEC s-au înregistrat grupurile de inițiativă ale altor cinci candidați.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram