/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Grădinițele din Chișinău își vor extinde programul. Cum vor activa acestea de la 7 septembrie

missing
02 septembrie 2020, ora 10:55

Începând cu 7 septembrie programul de lucru al grădinițelor se va extinde. Astfel, aceștia vor activa de la ora 07.30 până la 17.30. De asemenea, va fi extins și numărul de grupe. Despre aceasta a anunțat Angela Cutasevici în cadrul ședinței de astăzi a Primăriei. 

Mai mult, viceprimara a menționat că vor fi și grădinițe care vor alterna frecventarea copiilor, peste o săptămână sau două.

„De luni va fi extins numărul de grupe în grădinițe, în limita spațiilor disponibile, unde vor putea frecventa și copiii de 4-6 ani. Aceștia vor fi repartizați pe grupe. În etapa inițială după redeschidere, grupele se vor completa cu copii de 4-6 ani. Odată ce măsurile se vor îmbunătăți, vor fi admiși și copiii de 2-4 ani”, a mai precizat Angela Cutasevici.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram