Începând cu 7 septembrie programul de lucru al grădinițelor se va extinde. Astfel, aceștia vor activa de la ora 07.30 până la 17.30. De asemenea, va fi extins și numărul de grupe. Despre aceasta a anunțat Angela Cutasevici în cadrul ședinței de astăzi a Primăriei. 

Mai mult, viceprimara a menționat că vor fi și grădinițe care vor alterna frecventarea copiilor, peste o săptămână sau două.

„De luni va fi extins numărul de grupe în grădinițe, în limita spațiilor disponibile, unde vor putea frecventa și copiii de 4-6 ani. Aceștia vor fi repartizați pe grupe. În etapa inițială după redeschidere, grupele se vor completa cu copii de 4-6 ani. Odată ce măsurile se vor îmbunătăți, vor fi admiși și copiii de 2-4 ani”, a mai precizat Angela Cutasevici.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!