Turcia a transmis astăzi un lot de ajutor umanitar Republicii Moldova pentru lupta cu pandemia de COVID-19. Din lot fac parte 30 de mii de măști, 600 halate  și 1400 șorțuri chirurgicale.

Ambasadorul Republicii Turcia în Republica Moldova, Gurol Sokmensuer, menționat că Turcia este solidară cu Moldova și că va continua să susțină fiecare domeniu de activitate. „Trecem cu toții printr-o perioadă dificilă,  iar din cauza pandemiei multe domenii de activitate au fost stopate”, a declarat diplomatul.

Echipamentele de protecție vor fi distribuite instituțiilor medicale din Republica Moldova, pentru a reducere riscul de infectare și a asigura protecția lucrătorilor medicali antrenați în lupta cu infecția COVID-19.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!