/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Guvernul Turciei a acordat Moldovei un alt lot de echipamente de protecție medicală. Ce conține acesta

missing
02 septembrie 2020, ora 15:15

Turcia a transmis astăzi un lot de ajutor umanitar Republicii Moldova pentru lupta cu pandemia de COVID-19. Din lot fac parte 30 de mii de măști, 600 halate  și 1400 șorțuri chirurgicale.

Ambasadorul Republicii Turcia în Republica Moldova, Gurol Sokmensuer, menționat că Turcia este solidară cu Moldova și că va continua să susțină fiecare domeniu de activitate. „Trecem cu toții printr-o perioadă dificilă,  iar din cauza pandemiei multe domenii de activitate au fost stopate”, a declarat diplomatul.

Echipamentele de protecție vor fi distribuite instituțiilor medicale din Republica Moldova, pentru a reducere riscul de infectare și a asigura protecția lucrătorilor medicali antrenați în lupta cu infecția COVID-19.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram