Hyundai prezintă noul Kona facelift. Crossoverul a fost îmbunătățit cu o varietate de actualizări determinate de cererea clienților din Europa, afirmă producătorul.

O actualizare de design – incluzând, pentru prima dată, o echipare sportivă opțională N Line – îi conferă un aspect dinamic. O linie de grupuri motopropulsoare îmbunătățită oferă opțiuni atât sportive, cât și ecologice. Conectivitatea îmbunătățită și caracteristicile de confort asigură o experiență și mai confortabilă pe drum.

Toate acestea și multe altele îl fac un produs chiar mai bun pentru clienții Hyundai din Europa. De la introducerea sa în 2017 a fost comercializat în peste 228.000 de unităţi, doar în această regiune de pe glob. Citeşte articolul complet pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!