/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Premieră mondială: Noul Skoda Enyaq iV – primul SUV electric de serie al mărcii

missing
02 septembrie 2020, ora 08:10

Skoda şi-a prezentat în seara zilei de ieri, început de toamnă a anului 2020, în Praga, capitala Republicii Cehe, de la ora 20:00, ora Moldovei, în faţa a zeci de oaspeţi, printre care şi prim-ministrul acestei ţări Andrej Babiš, primul SUV electric numit Enyaq iV! Modelul poate fi numit primul electromobil absolut nou al mărcii, spre deosebire de Skoda CITIGOe iV, care nu este altceva decât o versiune electrică a unei maşini existente.

Producătorul ceh ne-a comunicat anterior că anume Enyaq iV, nu doar că semnifică o nouă foaie întoarsă în povestea mărcii, ci şi al 12-lea pilon care stă la baza istoriei sale, care timp de 125 de ani i-au făcut pe toţi membrii acestei familii să fie conduşi de inventivitate!

Enyaq iV semnifică şi startul electrificării în masă a tuturor produselor mărcii, dar şi digitalizării tot mai mari a acestora, după cum a afirmat şi noul şef Skoda, Thomas Schäfer, cel care a fost gazda prezentării. Află mai toate detaliile despre model, dar şi cât costă, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram