Skoda şi-a prezentat în seara zilei de ieri, început de toamnă a anului 2020, în Praga, capitala Republicii Cehe, de la ora 20:00, ora Moldovei, în faţa a zeci de oaspeţi, printre care şi prim-ministrul acestei ţări Andrej Babiš, primul SUV electric numit Enyaq iV! Modelul poate fi numit primul electromobil absolut nou al mărcii, spre deosebire de Skoda CITIGOe iV, care nu este altceva decât o versiune electrică a unei maşini existente.

Producătorul ceh ne-a comunicat anterior că anume Enyaq iV, nu doar că semnifică o nouă foaie întoarsă în povestea mărcii, ci şi al 12-lea pilon care stă la baza istoriei sale, care timp de 125 de ani i-au făcut pe toţi membrii acestei familii să fie conduşi de inventivitate!

Enyaq iV semnifică şi startul electrificării în masă a tuturor produselor mărcii, dar şi digitalizării tot mai mari a acestora, după cum a afirmat şi noul şef Skoda, Thomas Schäfer, cel care a fost gazda prezentării. Află mai toate detaliile despre model, dar şi cât costă, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!