/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Premierul Rusiei, Mihail Mișustin întreprinde joi o vizită Belarus, în plină criză politică

missing
02 septembrie 2020, ora 14:19

Premierul Federației Ruse, Mihail Mișustin merge joi în Belarus. Oficialul întreprinde această vizită în mijlocul unei crize politice fără precedent cu care se confruntă țara și președintele belarus Alexandr Lukașenko, aflat de 26 de ani la putere.

Ministrul de Interne al Belarusului, Vladimir Makei, aflat azi la Moscova, le-a declarat jurnaliștilor că poziția Federației Ruse de aliat a Belarusului în criza politică cu care se confruntă, ar fi  contribuit la prevenirea amestecului extern în treburile statului.

Potrivit lui Makei, situația din Belarus se stabilizează.

Amintim că Belarus este de aproape o lună cuprins de proteste ample, după ce Alexandr Lukașenko a câștigat alegerile prezidențiale de pe 9 august.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram