Premierul Federației Ruse, Mihail Mișustin merge joi în Belarus. Oficialul întreprinde această vizită în mijlocul unei crize politice fără precedent cu care se confruntă țara și președintele belarus Alexandr Lukașenko, aflat de 26 de ani la putere.

Ministrul de Interne al Belarusului, Vladimir Makei, aflat azi la Moscova, le-a declarat jurnaliștilor că poziția Federației Ruse de aliat a Belarusului în criza politică cu care se confruntă, ar fi  contribuit la prevenirea amestecului extern în treburile statului.

Potrivit lui Makei, situația din Belarus se stabilizează.

Amintim că Belarus este de aproape o lună cuprins de proteste ample, după ce Alexandr Lukașenko a câștigat alegerile prezidențiale de pe 9 august.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!