ŠKODA AUTO a finalizat acum conversia unei linii de producție existente la fabrica sa principală din Mladá Boleslav pentru vehiculele electrice pe bază de platformă MEB, după ce lucrările au fost în curs de desfășurare din vara anului trecut.

Procesul a inclus modificări structurale ale clădirii, precum și modificări ale tehnologiei transportoare și ale liniei finale de asamblare. Investițiile realizate se ridică la 32 de milioane de euro.

Acum, fabrica din Mladá Boleslav este singura linie din întregul Grup Volkswagen pe care, vehiculele bazate pe platforma modulară MEB pentru mașini electrice și cele pe bază de platformă transversală modulară MQB, pot fi construite unele lângă celelalte. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!