Inspectorii de patrulare continuă „să vâneze” conducătorii auto, care încalcă regulile circulației rutiere. Zeci de șoferi au fost trași pe dreapta în această dimineață, la intrare în Capitală. Cei care au fost prinși pe picior greșit s-au ales cu procese-verbale. Au fost și dintre cei care au acumulat un număr suficient de penalizări, pentru a rămâne fără permis de conducere. Potrivit poliției, fiecare al șaselea șofer a fost sancționat.

Acest tânăr ar fi depășit limita de viteză de cel puțin zece ori. Dacă se va stabili că anume el s-a aflat la volanul automobilului, va rămâne fără permis de conducere, timp de jumătate de an.

Aveți 15 încălcări, cum comentați, ați fost dumnevoastră la volan?-Nu.-Dar cine?”

Operațiunea a început la ora 7 dimineața, pe strada Calea Ieșilor. Unii șoferi s-au justificat, când polițiștii au dat citire încălcărilor, iar alții și-au recunoscut vina.

Soțul se afla la volan.- Aici este scris că mașina este înregistrată pe persoană juridică. -Da. -Apropiați-vă și declarați cine era la volan”, a spus o femeie.

„Eram eu, mașina nu o dau la nimeni. Îmi cer scuze, ce să fac, trebuie să răspunzi pentru încălcări”, a recunoscut un șofer.

Au fost și dintre cei disciplinați.

Totul este ok. O zi frumoasă să aveți.”

“Din fericire totul este în regulă. Mergem încetișor prin oraș. De ce țineți cont atunci când urcați la volan?- De siguranța mea și a familiei mele”, a spus un alt conducător auto.

Din cauza operațiunii, s-a circulat cu dificultate. Potrivit Inspectoratului Național de Patrulare astfel de operațiuni vor fi efectuate și în următoarele două săptămâni.

Vrem să aducem la cunoștința tuturor conducătorilor auto că viteza excesivă poate aduce consecințe, siguranța contează prentru fiecare. Scopul acestor măsuri sunt dimunarea accidentelor rutiere”, a spus Igor Postu, șef secția monitorizare a traficului rutier, INSP.

Potrivit polițiștilor, în urma operațiunii de astăzi, care a durat trei ore, 50 de șoferi din 300 s-au ales cu procese-verbale și au fost obligați să achite amenzile.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!