153 de angajați ai Ministerului de Interne sunt în prezent bolnavi activi de coronavirus. Unul dintre ei e în stare gravă, a anunțat astăzi secretarul de stat de la MAI, Sergiu Golovaci.

„Avem o situație destul de complicată, creșterea cazurilor se  răsfrânge și asupra MAI: avem 153 de angajați testați pozitiv. Unul e în stare gravă, 11 în stare de gravitate medie. 15 angajați sunt internați la spitalul MAI”, a declarat Golovaci într-o conferință de presă.

De la începutul pandemiei de coronavirus în R. Moldova, 774 de angajați ai MAI au fost diagnosticați cu Covid – 19. Dintre aceștia, 621 s-au vindecat deja, iar din nefericire, patru și-au pierdut viața din cauza complicațiilor provocate de virus.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!