/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, pericol atomic și noi reguli de mobilizare pentru armata ucraineană

153 de angajați ai MAI, bolnavi activi de coronavirus. Secretar de stat: „Avem o situație complicată”

missing
03 septembrie 2020, ora 17:44

153 de angajați ai Ministerului de Interne sunt în prezent bolnavi activi de coronavirus. Unul dintre ei e în stare gravă, a anunțat astăzi secretarul de stat de la MAI, Sergiu Golovaci.

„Avem o situație destul de complicată, creșterea cazurilor se  răsfrânge și asupra MAI: avem 153 de angajați testați pozitiv. Unul e în stare gravă, 11 în stare de gravitate medie. 15 angajați sunt internați la spitalul MAI”, a declarat Golovaci într-o conferință de presă.

De la începutul pandemiei de coronavirus în R. Moldova, 774 de angajați ai MAI au fost diagnosticați cu Covid – 19. Dintre aceștia, 621 s-au vindecat deja, iar din nefericire, patru și-au pierdut viața din cauza complicațiilor provocate de virus.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram