Deputatului Pro Moldova Gheorghe Brașovschi susține că socialiștii „au devenit isterici și folosesc toate nimicurile pentru a arunca gunoi în stânga și în dreapta”. Declarația vine după ce socialist Alexandru Nesterovschi a cerut să-i fie verificate averile și interesele.

„De data asta s-au luat de declarația mea de avere care, se vede au studiat-o cu lupa și încearcă să o teatralizeze. Aberațiile postate de deputatul Alexandr Nesterovschi întrec orice măsură. Nu vreau să comentez aceste informații pentru a nu căra apa la moara socialiștilor. Voi da explicații doar Agenției Naționale de Integritate, în cazul în care va fi nevoie”, a scris Brașovschi pe pagina sa de FB.

Precizăm că Nesterovschi spune că a studiat declarațiile de avere ale lui Gheorghe Brașovschi din anii precedenți și că ar fi depistat mai multe omisiuni, neconcordanțe, dar și venituri, ale căror explicații sunt neclare.

/DOC/ O nouă adresare la PG și ANI. Un deputat socialist cere verificarea unui coleg de-al său de Parlament din Pro Moldova

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!