/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

„Au studiat-o cu lupa și încearcă să o teatralizeze”. Reacția lui Brașovschi după ce un socialist a cerut ANI să-i verifice averea

missing
03 septembrie 2020, ora 19:56

Deputatului Pro Moldova Gheorghe Brașovschi susține că socialiștii „au devenit isterici și folosesc toate nimicurile pentru a arunca gunoi în stânga și în dreapta”. Declarația vine după ce socialist Alexandru Nesterovschi a cerut să-i fie verificate averile și interesele.

„De data asta s-au luat de declarația mea de avere care, se vede au studiat-o cu lupa și încearcă să o teatralizeze. Aberațiile postate de deputatul Alexandr Nesterovschi întrec orice măsură. Nu vreau să comentez aceste informații pentru a nu căra apa la moara socialiștilor. Voi da explicații doar Agenției Naționale de Integritate, în cazul în care va fi nevoie”, a scris Brașovschi pe pagina sa de FB.

Precizăm că Nesterovschi spune că a studiat declarațiile de avere ale lui Gheorghe Brașovschi din anii precedenți și că ar fi depistat mai multe omisiuni, neconcordanțe, dar și venituri, ale căror explicații sunt neclare.

/DOC/ O nouă adresare la PG și ANI. Un deputat socialist cere verificarea unui coleg de-al său de Parlament din Pro Moldova

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram