Audi anunţă ediţia limitată RS 6 Avant “RS Tribute edition”. Aceasta va fi compusă din doar 25 de automobile, toate care vor putea fi găsite pe pământ american.

Acum un sfert de secol, RS2 Avant a dat startul poveștii de succes a modelelor Audi de înaltă performanță. Ca un tribut adus primului break sport de la Audi, noul RS 6 Avant “RS Tribute edition” prezintă elemente de design unice care fac o referinţă la iconicul RS2 Avant.

RS2 Avant din 1994 a stabilit un segment complet nou ca fiind primul break Audi de înaltă performanță. Cu motorul său cu cinci cilindri şi 315 CP, designul său interior extravagant și finisajul vibrant Nogaro, a făcut o declarație puternică care este încă considerată emblematică astăzi. Află mai multe, dar şi cât costă un asemenea automobil, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!