/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Audi anunţă ediţia limitată RS 6 Avant “RS Tribute edition” – doar 25 de maşini

missing
03 septembrie 2020, ora 11:29

Audi anunţă ediţia limitată RS 6 Avant “RS Tribute edition”. Aceasta va fi compusă din doar 25 de automobile, toate care vor putea fi găsite pe pământ american.

Acum un sfert de secol, RS2 Avant a dat startul poveștii de succes a modelelor Audi de înaltă performanță. Ca un tribut adus primului break sport de la Audi, noul RS 6 Avant “RS Tribute edition” prezintă elemente de design unice care fac o referinţă la iconicul RS2 Avant.

RS2 Avant din 1994 a stabilit un segment complet nou ca fiind primul break Audi de înaltă performanță. Cu motorul său cu cinci cilindri şi 315 CP, designul său interior extravagant și finisajul vibrant Nogaro, a făcut o declarație puternică care este încă considerată emblematică astăzi. Află mai multe, dar şi cât costă un asemenea automobil, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram