Ore numărate au mai rămas până la premiera noului sedan electric Lucid Air, însă până atunci proaspătul constructor american de electromobile mai dezvăluite detalii interesante despre el. De această dată ne spune despre dinamica sa şi ce putere va putea pune la dispoziţie în configuraţia de top.

Noul Air s-a dovedit a fi atât de puternic şi atât de rapid, încât Lucid deja afirmă că are în palmares cel mai rapid sedan de producţie în serie din lume!

Lucid Motors, care încearcă să stabilească noi standarde pentru transportul durabil cu electromobilele sale avansate de lux, a anunțat astăzi detalii despre a sa proprietate, un sistem de propulsie dezvoltat complet in-house, cel care va alimenta viitorul Lucid Air și îi va permite să devină instant lider de clasă într-o serie de valori cheie de performanță și eficiență. Citeşte articolul mai departe pentru a vedea nişte detalii incredibile despre sistemul său de propulsie, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!