/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, pericol atomic și noi reguli de mobilizare pentru armata ucraineană

Cu aproape 1100 CP la activ, evident că noul Lucid Air îşi “rupe” toţi concurenţii în drag racing

missing
03 septembrie 2020, ora 12:25

Ore numărate au mai rămas până la premiera noului sedan electric Lucid Air, însă până atunci proaspătul constructor american de electromobile mai dezvăluite detalii interesante despre el. De această dată ne spune despre dinamica sa şi ce putere va putea pune la dispoziţie în configuraţia de top.

Noul Air s-a dovedit a fi atât de puternic şi atât de rapid, încât Lucid deja afirmă că are în palmares cel mai rapid sedan de producţie în serie din lume!

Lucid Motors, care încearcă să stabilească noi standarde pentru transportul durabil cu electromobilele sale avansate de lux, a anunțat astăzi detalii despre a sa proprietate, un sistem de propulsie dezvoltat complet in-house, cel care va alimenta viitorul Lucid Air și îi va permite să devină instant lider de clasă într-o serie de valori cheie de performanță și eficiență. Citeşte articolul mai departe pentru a vedea nişte detalii incredibile despre sistemul său de propulsie, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram