Fostul primar al Italiei, Silvio Berlusconi, este infectat cu coronavirus, potrivit agenției de presă ANSA. Vestea a fost confirmată de partidul Forza Italia şi de medicul său Alberto Zangrillo, care este şeful secţiei de ATI de la spitalul San Raffaele din Milano, scrie digi24.ro.

Politicianul în vârstă de 83 de ani este asimptomatic și se află în izolare la domiciliu, potrivit medicului său. Liderul partidului Forza Italia va continua să lucreze pentru a sprijini candidații formațiunii sale politice în alegerile regionale, cu interviuri în ziare, la televiziune și pe rețelele de socializare.

Silvio Berlusconi, care va împlini 84 de ani la sfârşitul lunii, a fost testat pozitiv de două ori, dar “continuă să lucreze de la reşedinţa sa din Arcore”, în apropiere de Milano.

Magnatul italian a fost prim-ministru al Italiei în patru rânduri, din 1994 până în 2011.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!