/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/FOTO/ Arsenal de muniții și două grenade, descoperit de poliție într-o gospodărie din Căușeni

missing
03 septembrie 2020, ora 11:55

Un întreg arsenal de muniții, dar și două grenade au fost descoperite de către polițiști într-o gospodărie din localitatea Hagimus, raionul Căușeni.

Miercuri, 2 septembrie, polițiștii din Căușeni au depistat în podul casei unei femei de 66 ani din localitatea Hagimus, mai multe muniții. Ulterior, în rezultatul cercetărilor, au fost depistate și ridicate două grenade de model F-1 cu focosul separat, 546 cartușe calibrul 5,45 mm și 255 cartușe calibrul 7,62 mm.

Totodată, femeia le-a comunicat oamenilor legii că, soțul ei care a decedat șase ani în urmă, ar fi participat la conflictul armat din stânga Nistrului și probabil el ar fi adus munițiile, depozitându-le în podul casei.

Munițiile au fost ridicate și urmează a fi ulterior distruse de serviciile specializate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram