Un întreg arsenal de muniții, dar și două grenade au fost descoperite de către polițiști într-o gospodărie din localitatea Hagimus, raionul Căușeni.

Miercuri, 2 septembrie, polițiștii din Căușeni au depistat în podul casei unei femei de 66 ani din localitatea Hagimus, mai multe muniții. Ulterior, în rezultatul cercetărilor, au fost depistate și ridicate două grenade de model F-1 cu focosul separat, 546 cartușe calibrul 5,45 mm și 255 cartușe calibrul 7,62 mm.

Totodată, femeia le-a comunicat oamenilor legii că, soțul ei care a decedat șase ani în urmă, ar fi participat la conflictul armat din stânga Nistrului și probabil el ar fi adus munițiile, depozitându-le în podul casei.

Munițiile au fost ridicate și urmează a fi ulterior distruse de serviciile specializate.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!