În ultimele zile, Agenția Națională de Transport Auto a monitorizat transportul destinat transportării elevilor spre și dinspre instituțiile de învățământ în mai multe raioane. Potrivit reprezentanților ANTA, în unele raioane au fost depistate încălcări, printre care și nerespectarea unor recomandări pentru prevenirea infecției de COVID-19. 

Potrivit ANTA, în unele mijloace de transport din raionul Strășeni nu se efectuează măsurarea temperaturii pentru că nu sunt termometre.

La Soroca au fost depistate autobuze în stare sanitară nesatisfăcătoare.

De asemenea, responsabilii din centrele raionale nu verifică actele permisive pentru transportarea elevilor, controlul treziei șoferilor și controlul tehnic al mijloacelor de transport. Mai mulți conducători auto au fost penalizați contravențional.

Potrivit ANTA, verificările au fost făcute în raionele Strășeni, Călărași, Căușeni, Cimișlia, Râșcani și Soroca.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!