/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Flăcări în Smolensk și 1,5 miliarde de euro de la UE. Unul dintre cei mai bogați ruși, arestat

Patru persoane, reținute de poliție pentru păstrarea și comercializarea drogurilor. Unde urmau să ajungă substanțele narcotice

missing
03 septembrie 2020, ora 15:14

Oamenii legii anunță că au destructurat activitatea ilegală a unui grup infracțional specializat în comercializarea drogurilor. Substanțele narcotice urmau să ajungă ilegal în penitenciarele din țară.

„Au fost identificați și ulterior reținuți în flagrant delict patru bărbați cu vârste cuprinse între 17 și 38 de ani, toți locuitori ai municipiului Bălți. Anterior aceștia au fost condamnați pentru infracțiuni similare. În timpul operațiunii de reținere au fost depistate și ridicate droguri în proporții deosebit de mari”, se spune într-un comunicat al poliției.

Actualmente suspecții sunt plasați în arest pe un termen de 30 de zile. Potrivit legii penale, persoanele vinovate de ”Circulația ilegală a drogurilor etnobotanicelor, sau analogilor acestora în scop de înstrăinare”, riscă până la 15 ani privațiune de libertate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram