Oamenii legii anunță că au destructurat activitatea ilegală a unui grup infracțional specializat în comercializarea drogurilor. Substanțele narcotice urmau să ajungă ilegal în penitenciarele din țară.

„Au fost identificați și ulterior reținuți în flagrant delict patru bărbați cu vârste cuprinse între 17 și 38 de ani, toți locuitori ai municipiului Bălți. Anterior aceștia au fost condamnați pentru infracțiuni similare. În timpul operațiunii de reținere au fost depistate și ridicate droguri în proporții deosebit de mari”, se spune într-un comunicat al poliției.

Actualmente suspecții sunt plasați în arest pe un termen de 30 de zile. Potrivit legii penale, persoanele vinovate de ”Circulația ilegală a drogurilor etnobotanicelor, sau analogilor acestora în scop de înstrăinare”, riscă până la 15 ani privațiune de libertate.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!