/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Pleacă sau rămâne? Viitorul lui Messi va fi decis în timpul cel mai apropiat

03 septembrie 2020, ora 19:18

Lionel Messi refuză să discute direct cu șefii Barcelonei. Acesta și-a trimis tatăl la o întâlnire cu președintele clubului catalan. După discuția celor doi, se vehiculează două variante: fie Messi mai rămâne încă un an la Barcelona, fie va pleca, chiar în următoarele zile, la Manchester City.

Știrile despre viitorul lui Messi continuă să circule fără sfârșit. Acum, în centrul atenției este întâlnirea dintre tatăl acestuia și președintele Barcelonei, Josep Maria Bartomeu. Jorge Messi a început discuția de pe poziție de forță, anunțând că fiul său nu vrea să mai continue la Barcelona, notează cei de la Fox Sports. În același timp, Bartomeu a spus că își dorește ca Messi să mai rămână încă un an, la echipa la care a petrecut aproape două decenii. Apoi, în vara viitoare, să plece gratis, unde își dorește. De asemenea, șeful clubului catalan a declarat că există 90% șanse că Leo va rămâne pentru încă un sezon la Barcelona. D

e partea cealaltă, tatăl marelui fotbalist susține că Manchetser City deja a găsit soluția pentru a-l transfera pe Leo, chiar în zilele următoare. Presa iberică scrie că cel târziu mâine, va veni un anunț oficial, privitor la viitorul lui Messi.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram