Lionel Messi refuză să discute direct cu șefii Barcelonei. Acesta și-a trimis tatăl la o întâlnire cu președintele clubului catalan. După discuția celor doi, se vehiculează două variante: fie Messi mai rămâne încă un an la Barcelona, fie va pleca, chiar în următoarele zile, la Manchester City.

Știrile despre viitorul lui Messi continuă să circule fără sfârșit. Acum, în centrul atenției este întâlnirea dintre tatăl acestuia și președintele Barcelonei, Josep Maria Bartomeu. Jorge Messi a început discuția de pe poziție de forță, anunțând că fiul său nu vrea să mai continue la Barcelona, notează cei de la Fox Sports. În același timp, Bartomeu a spus că își dorește ca Messi să mai rămână încă un an, la echipa la care a petrecut aproape două decenii. Apoi, în vara viitoare, să plece gratis, unde își dorește. De asemenea, șeful clubului catalan a declarat că există 90% șanse că Leo va rămâne pentru încă un sezon la Barcelona. D

e partea cealaltă, tatăl marelui fotbalist susține că Manchetser City deja a găsit soluția pentru a-l transfera pe Leo, chiar în zilele următoare. Presa iberică scrie că cel târziu mâine, va veni un anunț oficial, privitor la viitorul lui Messi.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!