/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Premieră mondială: Noul Peugeot 5008 facelift

03 septembrie 2020, ora 10:23

Noul Peugeot 5008 facelift se prezintă la doar câteva ore după noul 3008 facelift! Marele SUV din gama mărcii franceze a fost actualizat în acelaşi mod ca şi fratele mai mic, stilistic vorbind, însă şi gama de dotări este similară.

Peugeot menţionează că de la introducerea sa în 2017, modelul în cauză, ce poate avea până la şapte locuri pentru pasageri, a fost produs în peste 300.000 de exemplare!

O nouă grilă de radiator fără cadru simbolizează stilul din ce în ce mai modern, menținând în același timp un design fluid. În cuvintele designerului, se extinde cu aripioare sub faruri pentru a conecta toate elementele. Și în cele din urmă, nasul capotei afișează acum cu mândrie monograma modelului, la fel ca întreaga gamă Peugeot. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram