Noul Peugeot 5008 facelift se prezintă la doar câteva ore după noul 3008 facelift! Marele SUV din gama mărcii franceze a fost actualizat în acelaşi mod ca şi fratele mai mic, stilistic vorbind, însă şi gama de dotări este similară.

Peugeot menţionează că de la introducerea sa în 2017, modelul în cauză, ce poate avea până la şapte locuri pentru pasageri, a fost produs în peste 300.000 de exemplare!

O nouă grilă de radiator fără cadru simbolizează stilul din ce în ce mai modern, menținând în același timp un design fluid. În cuvintele designerului, se extinde cu aripioare sub faruri pentru a conecta toate elementele. Și în cele din urmă, nasul capotei afișează acum cu mândrie monograma modelului, la fel ca întreaga gamă Peugeot. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!