Noul Jeep Grand Wagoneer Concept – introdus astăzi în Detroit – marchează renașterea unui model iconic american, clasic și premium, oferind o viziune a ceea ce poate fi expresia modernă a SUV-ului original. Amintim că modelul Jeep Wagoneer / Grand Wagoneer a fost un 4×4 de lux, care a existat în perioada anilor 1962-1991.

Uimitorul și sofisticatul debut al Grand Wagoneer Concept poziționează instantaneu numele Wagoneer ca o extensie premium a mărcii Jeep. Wagoneer va defini ceea ce înseamnă “American Premium”, oferind în același timp o experiență unică și fără precedent pentru clienți.

La moment, sub capotă are o unitate de propulsie plug-in hybrid, însă detalii despre aceasta nu se anunţă, precum şi careva dimensiuni. Află mai multe şi vezi cum arată la interior, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!