/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Premieră: Noul Jeep Grand Wagoneer Concept – legenda se întoarce

missing
03 septembrie 2020, ora 18:02

Noul Jeep Grand Wagoneer Concept – introdus astăzi în Detroit – marchează renașterea unui model iconic american, clasic și premium, oferind o viziune a ceea ce poate fi expresia modernă a SUV-ului original. Amintim că modelul Jeep Wagoneer / Grand Wagoneer a fost un 4×4 de lux, care a existat în perioada anilor 1962-1991.

Uimitorul și sofisticatul debut al Grand Wagoneer Concept poziționează instantaneu numele Wagoneer ca o extensie premium a mărcii Jeep. Wagoneer va defini ceea ce înseamnă “American Premium”, oferind în același timp o experiență unică și fără precedent pentru clienți.

La moment, sub capotă are o unitate de propulsie plug-in hybrid, însă detalii despre aceasta nu se anunţă, precum şi careva dimensiuni. Află mai multe şi vezi cum arată la interior, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram