După o perioadă de puţin peste două luni de la debutul noului Opel Mokka, iniţial lansat într-o versiune full electrică, constructorul auto german introduce acum şi modelul care va exista cu motoare tradiţionale cu combustie internă. Deşi astfel de maşini vor consuma carburanţi fosili în loc de electricitate, designul exterior şi interior izbitor va rămâne la locul său.

Imediat după prezentarea noului model electric cu baterie Opel Mokka-e, producătorul auto german anunță acum noul Mokka cu motoare cu ardere internă cu tehnologie de ultimă oră. Cu eficiență ridicată și mai compact ca niciodată, noul Mokka este combinația perfectă între plăcere și modernism – ideal pentru traficul urban, dar și pentru autostrăzi.

Noul Mokka se bazează pe o versiune nouă a platformei multi-energy, deosebit de eficientă, denumită CMP (platforma modulară comună). Acest sistem modular cu greutate redusă oferă flexibilitate maximă în ceea ce privește dezvoltarea autovehiculului și permite folosirea unui sistem de propulsie pur electric, cu baterie, dar și a motoarelor cu ardere internă. Alegerea îi revine clientului. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!