/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Premieră: Noul Opel Mokka – acum şi non-electric

03 septembrie 2020, ora 11:00

După o perioadă de puţin peste două luni de la debutul noului Opel Mokka, iniţial lansat într-o versiune full electrică, constructorul auto german introduce acum şi modelul care va exista cu motoare tradiţionale cu combustie internă. Deşi astfel de maşini vor consuma carburanţi fosili în loc de electricitate, designul exterior şi interior izbitor va rămâne la locul său.

Imediat după prezentarea noului model electric cu baterie Opel Mokka-e, producătorul auto german anunță acum noul Mokka cu motoare cu ardere internă cu tehnologie de ultimă oră. Cu eficiență ridicată și mai compact ca niciodată, noul Mokka este combinația perfectă între plăcere și modernism – ideal pentru traficul urban, dar și pentru autostrăzi.

Noul Mokka se bazează pe o versiune nouă a platformei multi-energy, deosebit de eficientă, denumită CMP (platforma modulară comună). Acest sistem modular cu greutate redusă oferă flexibilitate maximă în ceea ce privește dezvoltarea autovehiculului și permite folosirea unui sistem de propulsie pur electric, cu baterie, dar și a motoarelor cu ardere internă. Alegerea îi revine clientului. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram