/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Premieră: Noul Volvo P1800 Cyan – 420 CP, 990 kg, cutie manuală şi tracţiune spate

missing
03 septembrie 2020, ora 09:14

Cyan Racing, echipa sportivă care este triplă campioană mondială în WTCC, a dezvăluit proiectul Volvo P1800 Cyan, o reinterpretare a iconicului automobil sport Volvo din anii ’60. Mașina este proiectată de echipa din spatele primei mașini de curse Volvo, câștigătoare a unui titlu mondial, dar și a prototipului Volvo C30 Polestar Concept Prototype.

Amintim că originalul Volvo P1800 a fost prezentat în 1960, cu un an înainte de Jaguar E-Type, cu doi ani înainte de Ferrari 250 GTO și cu trei ani înainte de primul Porsche 911.

În epoca de conducere autonomă, electrificare și conectivitate, Cyan Racing a decis că este timpul pentru a captura ceea ce a fost și pentru a face acest lucru atemporal. În timp ce a creat Volvo P1800 Cyan, echipa din spatele acestuia a decis să trateze cu grijă proiectarea și ingineria anilor ’60, avansând într-un mod delicat. Află mai multe detalii despre acest automobil interesant, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram