Cyan Racing, echipa sportivă care este triplă campioană mondială în WTCC, a dezvăluit proiectul Volvo P1800 Cyan, o reinterpretare a iconicului automobil sport Volvo din anii ’60. Mașina este proiectată de echipa din spatele primei mașini de curse Volvo, câștigătoare a unui titlu mondial, dar și a prototipului Volvo C30 Polestar Concept Prototype.

Amintim că originalul Volvo P1800 a fost prezentat în 1960, cu un an înainte de Jaguar E-Type, cu doi ani înainte de Ferrari 250 GTO și cu trei ani înainte de primul Porsche 911.

În epoca de conducere autonomă, electrificare și conectivitate, Cyan Racing a decis că este timpul pentru a captura ceea ce a fost și pentru a face acest lucru atemporal. În timp ce a creat Volvo P1800 Cyan, echipa din spatele acestuia a decis să trateze cu grijă proiectarea și ingineria anilor ’60, avansând într-un mod delicat. Află mai multe detalii despre acest automobil interesant, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!