/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Ştiaţi că poliţia română are “maşini sub acoperire”? Reacţia unui moldovean, tras pe dreapta în Iaşi de către un astfel de echipaj

03 septembrie 2020, ora 15:09

Din câte se pare, nu doar în Ungaria se fac uz de ele, ci şi în România, dacă tot este membră a Uniunii Europene. Vorbim despre aşa-zisele maşini sub acoperire folosite de poliţie.

Ca şi în cazul celei din imaginea de mai jos, astfel de automobile nu dispun de vreun girofar vizibil pe acoperiş sau inscripţii pe caroserie. În schimb, pot avea sistem de sonorizare şi un girofar mai compact după parbriz, pe lângă nişte corpuri de iluminat în grila de radiator, deşi acestea sunt conectate doar la necesitate.

Mai mult, astfel de maşini sunt recunoscute la prima vedere ca fiind “civile”, asta pentru că nu poartă numere MAI. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram