Din câte se pare, nu doar în Ungaria se fac uz de ele, ci şi în România, dacă tot este membră a Uniunii Europene. Vorbim despre aşa-zisele maşini sub acoperire folosite de poliţie.

Ca şi în cazul celei din imaginea de mai jos, astfel de automobile nu dispun de vreun girofar vizibil pe acoperiş sau inscripţii pe caroserie. În schimb, pot avea sistem de sonorizare şi un girofar mai compact după parbriz, pe lângă nişte corpuri de iluminat în grila de radiator, deşi acestea sunt conectate doar la necesitate.

Mai mult, astfel de maşini sunt recunoscute la prima vedere ca fiind “civile”, asta pentru că nu poartă numere MAI. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!