Război în Ucraina, ziua 128: Atacul de la Sergheevka, soldat cu 21 de morți. O nouă groapă comună la Mariupol

politic

Un deputat socialist anunță că Sandu s-a văzut cu Filip și ar fi discutat demisia Guvernului. Reacția PAS

03 septembrie 2020, ora 18:38
Distribuie:

Deputatul socialist Bogdat Țîrdea susține că Pavel Filip s-a întâlnit cu lidera Maia Sandu și ar fi discutat despre demisia Guvernului. PAS confirmă că o astfel de întâlnire a avut loc, însă neagă că au discutat o eventuală demisie a Guvernului.

„Pavel Filip a avut zilele trecute întrevederi cu ambasadorii UE și SUA. Astăzi el a avut o întrevedere cu Maia Sandu la Parlament. Se pare că democrații încep propriul joc, care vizează demiterea Guvernului Chicu și formarea unei noi majorități parlamentare”, a scris Țîrdea pe canalul său de Telegram.

Reprezentanții PAS spune că întâlnirea a avut loc în legătură cu situația din țară.

„Suntem într-o situație economică și socială dificilă și comunic cu diferite partide despre situația catastrofală din țară. Am vorbit cu domnul Filip. Nu am ce ascunde de la oameni. Aceste acuzații de la socialiști cu privire la așa-numitele conspirații despre demisii de guvern demonstrează un singur lucru – Dodon și socialiștii au adus țara în faliment, recunosc că nu mai controlează situația în țară și că nu mai pot face nimic și sunt gata să dea bir cu fugiții”, au declarat reprezentanții de la PAS.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram