Marșul nuntașilor și…un colac pentru socrul mare, Ion Chicu. Toate – chiar la Guvern. Asta a pregătit tineretul PAS pentru premierul țării, care și-a însurat fiul vineri, pe 28 august, deși suntem în plină pandemie de coronavirus.

Tinerii au luat cu ei o boxă în care răsuna tradiționalul marș al nuntașilor, un colac mare și au încercat să intre în clădirea Guvernului, pentru a-i înmâna pâinea prim-ministrului. La ușă au fost întâmpinați însă de ofițerii de pază, care nu i-a lăsat să intre.

Radu Marian, care este și deputat în Parlament din partea PAS, a lăsat colacul pe scările de la intrarea în clădirea Executivului, și i-a rugat pe cei de la pază să îl transmită premierului Ion Chicu.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!