/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

/VIDEO/ Marșul nuntașilor și un colac pentru socrul mare, Ion Chicu. Acțiunea tineretului PAS, la Guvern

missing
03 septembrie 2020, ora 14:59

Marșul nuntașilor și…un colac pentru socrul mare, Ion Chicu. Toate – chiar la Guvern. Asta a pregătit tineretul PAS pentru premierul țării, care și-a însurat fiul vineri, pe 28 august, deși suntem în plină pandemie de coronavirus.

Tinerii au luat cu ei o boxă în care răsuna tradiționalul marș al nuntașilor, un colac mare și au încercat să intre în clădirea Guvernului, pentru a-i înmâna pâinea prim-ministrului. La ușă au fost întâmpinați însă de ofițerii de pază, care nu i-a lăsat să intre.

Radu Marian, care este și deputat în Parlament din partea PAS, a lăsat colacul pe scările de la intrarea în clădirea Executivului, și i-a rugat pe cei de la pază să îl transmită premierului Ion Chicu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram