/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

/VIDEO/ Păstrează banderola. Igor Armaș rămâne căpitanul selecționatei naționale

missing
03 septembrie 2020, ora 17:07

Chiar dacă Alexandru Epureanu a revenit în echipa națională, banderola de căpitan va rămâne în posesia lui Igor Armaș. Fundașul de 33 de ani va fi cel care va conduce în teren selecționata noastră, în meciul din această seară, contra lui Kosovo.

Selecționerul Moldovei, Engin Firat, a decis ca banderola de căpitan să rămână „pe brațul” lui Igor Armaș, la fel cum a fost și în ultimele meciuri. Acum câteva zile, „tricolorii” s-au întâlnit la Parma, în Italia, în cantonament, înainte de meciul cu Kosovo.

ENGIN FIRAT, SELECȚIONER, REPUBLICA MOLDOVA: „Scopul nostru este să jucăm fotbal grozav și, poate, să producem câteva surprize plăcute.

De asemenea, selecționerul Firat a declarat că decizia lui Epureanu de a reveni în echipa națională, a o fost una strict personală.

ENGIN FIRAT, SELECȚIONER, REPUBLICA MOLDOVA: „În primul rând vreau să menționez că Sașa a făcut singur pașii cei mai importanți, pentru a reveni în echipă. El a dorit să se întoarcă și mai devreme. Dar, problema a fost că Sașa s-a recuperat greu, după o accidentare gravă. ”

În această seară, începând cu ora 21:45, naționala noastră va începe noul sezon al Ligii Națiunilor. „Tricolorii” fac parte din grupa C, alături de Kosovo, Grecia și Slovenia.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram