Chiar dacă Alexandru Epureanu a revenit în echipa națională, banderola de căpitan va rămâne în posesia lui Igor Armaș. Fundașul de 33 de ani va fi cel care va conduce în teren selecționata noastră, în meciul din această seară, contra lui Kosovo.

Selecționerul Moldovei, Engin Firat, a decis ca banderola de căpitan să rămână „pe brațul” lui Igor Armaș, la fel cum a fost și în ultimele meciuri. Acum câteva zile, „tricolorii” s-au întâlnit la Parma, în Italia, în cantonament, înainte de meciul cu Kosovo.

ENGIN FIRAT, SELECȚIONER, REPUBLICA MOLDOVA: „Scopul nostru este să jucăm fotbal grozav și, poate, să producem câteva surprize plăcute.

De asemenea, selecționerul Firat a declarat că decizia lui Epureanu de a reveni în echipa națională, a o fost una strict personală.

ENGIN FIRAT, SELECȚIONER, REPUBLICA MOLDOVA: „În primul rând vreau să menționez că Sașa a făcut singur pașii cei mai importanți, pentru a reveni în echipă. El a dorit să se întoarcă și mai devreme. Dar, problema a fost că Sașa s-a recuperat greu, după o accidentare gravă. ”

În această seară, începând cu ora 21:45, naționala noastră va începe noul sezon al Ligii Națiunilor. „Tricolorii” fac parte din grupa C, alături de Kosovo, Grecia și Slovenia.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!