Un accident de circulaţie s-a întâmplat acum câteva clipe pe strada Grenoble din capitală, cu implicarea a două automobile. Din fericire nimeni nu a avut de suferit, iar maşinile nu sunt grav avariate.

Această situaţie este mai degrabă pentru noi toţi una de învăţătură. În traficul din Chişinău este nevoie de circulat cu ochii în patru, iar păstrarea distanţei şi menţinerea unei viteze regulamentare de deplasare ne va ajuta să evităm foarte multe neplăceri, deşi depinde de situaţie.

Conducătorul monovolumului în cauză a încercat să evite pe cât de posibil un impact, însă din cauza circumstanţelor pe care le puteţi vedea în imagini nu a mai reuşit să o facă. Vezi momentul pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!