/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Aha! Iată în garajul cui stăteau cel puţin nouă exemplare Toyota Supra A80 şi alte modele sport

missing
04 septembrie 2020, ora 15:44

În Massachusetts, SUA, poliția a găsit întâmplător un traficant de droguri care ținea un adevărat parc de mașini sport, preponderent japoneze, într-un garaj de-al său!

Totul a început cu verificarea obișnuită a unui Ford Econoline tras pe dreapta, care era condus de un oarecare Corey A. Taylor în vârstă 41 de ani. În dubiţă au fost găsite 62 kg de marijuana, o uniformă a companiei FedEx și mai multe boxe (cunoscute în limba rusă drept “кастеты” – o armă mică sub forma unei bucăţi de metal cu patru inele în care se introduc cele patru degete ale mâinii).

Dar descoperirea din microbuzul învechit s-a dovedit a fi doar un vârf de aisberg! Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram