În Massachusetts, SUA, poliția a găsit întâmplător un traficant de droguri care ținea un adevărat parc de mașini sport, preponderent japoneze, într-un garaj de-al său!

Totul a început cu verificarea obișnuită a unui Ford Econoline tras pe dreapta, care era condus de un oarecare Corey A. Taylor în vârstă 41 de ani. În dubiţă au fost găsite 62 kg de marijuana, o uniformă a companiei FedEx și mai multe boxe (cunoscute în limba rusă drept “кастеты” – o armă mică sub forma unei bucăţi de metal cu patru inele în care se introduc cele patru degete ale mâinii).

Dar descoperirea din microbuzul învechit s-a dovedit a fi doar un vârf de aisberg! Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!