Comisia Electorală Centrală a început tipărirea buletinelor de vot pentru alegerile locale noi în comuna Tîrnova, raionul Dondușeni și în satul Nucăreni, raionul Telenești, care vor avea loc în această duminică.

Astfel, pentru comuna Tîrnova, raionul Dondușeni, vor fi tipărite 3 068 buletine de vot, iar pentru satul Nucăreni, raionul Telenești urmează a fi tipărite 827 buletine de vot.

Acestea se vor tipări pe hârtie opacă, de culoare roz, vor avea lățimea de 140 mm și lungimea de 135 mm.

Prețul unui buletin de vot pentru alegerile din com. Tîrnova, raionul Dondușeni este de 0,54 lei, iar pentru Nucăreni, raionul Telenești e de 1,29 lei. Valoarea totală a tirajului de buletine pentru alegerile locale noi din 6 septembrie este de 2 723,55 lei.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!