Odată cu premiera noului Mercedes-Benz S-Class, constructorul auto german şi-a deschis în termenul stabilit o nouă uzină producătoare de automobile – Factory 56. Nava amiral a mărcii este primul model ce va fi asamblat local, proces care a demarat deja!

În total, Mercedes-Benz a investit aproximativ 2.1 miliarde de euro din 2014 pentru a crea o bază orientată spre viitor pentru uzina auto și zonele administrative situate acolo. Din această sumă, aproximativ 730 de milioane de euro sunt contabilizate de Factory 56, care face parte din uzina Mercedes-Benz din Sindelfingen.

Investițiile reprezintă un angajament clar față de Germania ca locație de afaceri și vor asigura, de asemenea, locuri de muncă în regiune pe termen lung. Află mai multe curiozităţi şi vezi cum se desfăşoară lucrurile în interiorul acestei mega construcţii, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!