Deşi autorităţile au modificat în mai 2018 intersecţia Bucureşti-Dacia pentru o încadrare mai bună a traficului rutier, acest lucru nu a soluţionat problema ambuteiajelor din zonă, asta pentru că trafic intens se înregistrează pe sensul spre sectorul Centru şi nu invers.

Acum însă cei de la Primăria Chişinău gândesc alt plan pentru a încerca să elimine blocajele în circulaţie, iar una dintre idei este calmarea traficului pe viaduct.

Acest lucru înseamnă că nu s-ar mai putea circula cap-coadă cu viteză mare şi practic fără oprire pe acest tronson de drum, decât dacă în capătul unei coloane de maşini ce aşteaptă la semafor. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!