/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Flăcări în Smolensk și 1,5 miliarde de euro de la UE. Unul dintre cei mai bogați ruși, arestat

Expert, despre intenția autorităților de a face treceri pentru pietoni pe viaduct: “Mai sunt întrebări”

missing
04 septembrie 2020, ora 13:35

Deşi autorităţile au modificat în mai 2018 intersecţia Bucureşti-Dacia pentru o încadrare mai bună a traficului rutier, acest lucru nu a soluţionat problema ambuteiajelor din zonă, asta pentru că trafic intens se înregistrează pe sensul spre sectorul Centru şi nu invers.

Acum însă cei de la Primăria Chişinău gândesc alt plan pentru a încerca să elimine blocajele în circulaţie, iar una dintre idei este calmarea traficului pe viaduct.

Acest lucru înseamnă că nu s-ar mai putea circula cap-coadă cu viteză mare şi practic fără oprire pe acest tronson de drum, decât dacă în capătul unei coloane de maşini ce aşteaptă la semafor. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram