Mulți dintre șoferi își cunosc foarte bine mașinile. Dar cât de bine ne cunosc ele pe noi? În curând mașinile vor face sugestii șoferilor. De exemplu, ei vor putea fi “sfătuiți” când să-și apeleze familia sau când este momentul perfect pentru a merge la sală!

Noua generație a sistemului de infotainment SYNC 4, în versiune SYNC 4A (specială pentru electromobile şi pentru ecrane tip portret) va fi disponibilă pentru prima dată pe modelul Mustang Mach-E electric.

Noul SYNC va reține date despre comportamentul șoferului și va putea ulterior emite sugestii utile. Acesta folosește recunoașterea conversațiilor, rezultatele căutării pe internet și tehnologiile inteligente de învățare automată pentru a face sugestii utile ce au ca scop optimizarea timpului. Citeşte continuarea articolului pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!