General Motors și Honda a anunțat ieri, 3 septembrie 2020, că au semnat un memorandum de înțelegere fără caracter obligatoriu, în urma discuțiilor preliminare extinse, în vederea înfiinţării unei alianțe auto nord-americane.

Domeniul de aplicare al alianței propuse include o gamă de vehicule care urmează să fie vândute sub mărcile distincte ale fiecărei companii, precum și cooperarea în domeniul achizițiilor, cercetării și dezvoltării și serviciilor conectate.

În cadrul alianței propuse, Honda și GM vor colabora pe o varietate de segmente din America de Nord, intenționând să împartă platforme comune pentru vehicule, inclusiv sisteme de propulsie electrificate și cu combustie internă care se aliniază cu platformele vehiculului. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!