/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Honda şi General Motors fac o alianţă pentru piaţa Americii de Nord

missing
04 septembrie 2020, ora 09:16

General Motors și Honda a anunțat ieri, 3 septembrie 2020, că au semnat un memorandum de înțelegere fără caracter obligatoriu, în urma discuțiilor preliminare extinse, în vederea înfiinţării unei alianțe auto nord-americane.

Domeniul de aplicare al alianței propuse include o gamă de vehicule care urmează să fie vândute sub mărcile distincte ale fiecărei companii, precum și cooperarea în domeniul achizițiilor, cercetării și dezvoltării și serviciilor conectate.

În cadrul alianței propuse, Honda și GM vor colabora pe o varietate de segmente din America de Nord, intenționând să împartă platforme comune pentru vehicule, inclusiv sisteme de propulsie electrificate și cu combustie internă care se aliniază cu platformele vehiculului. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram