Ion Ţiriac îşi arată lumii al său Ferrari Monza SP2 – mașina echipată cu cel mai puternic motor V12 natural aspirat creat vreodată de producătorul italian!

Exemplarul este personalizat în baza doleanțelor omului de afaceri din România, având printre altele logoul Ţiriac Collection cusut pe tetierele scaunelor tapiţate cu piele, a căror carcasă e confecţionată din fibră de carbon.

“Modelul SP2 este unul fabricat în serie limitată şi cu părere de rău nu am putut să obțin și modelul SP1! În opinia mea este printre ultimele mașini produse în acest fel. M-am îndrăgostit de Ferrari Monza SP2, este un model superb și arată spectaculos”, a declarat domnul Ion Ţiriac. Citeşte articolul mai departe şi vezi toate imaginile disponibile, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!