/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, pericol atomic și noi reguli de mobilizare pentru armata ucraineană

„Primul semnatar”. Un deputat de la Platforma DA a semnat pentru candidatul Octavian Țîcu la prezidențiale

missing
04 septembrie 2020, ora 21:03

Deputatul Platformei DA, Iurie Reniță, a semnat pentru candidatul de prezidențiale din acest an, Octavian Țicu. Politicianul a postat o fotografie în care sunt surprinși cei doi cu lista semnăturilor pentru susținerea candidaților la funcția de președinte și menționează că Reniță este primul semnatar la prezidențiale.

„Semnăm pentru Reunire. Domnul deputat Iurie Reniță este primul semnatar pentru prezidențiale. Prietenul la nevoie se cunoaşte”, a scris Țicu pe pagina sa de Facebook.

Amintim că, CEC a eliberat membrilor grupurilor de inițiativă legitimații și liste de subscripție pentru colectarea semnăturilor pentru susținerea candidaților la funcția de Președinte al Republicii Moldova.

Grupurile de inițiativă vor colecta semnături până la data de 1 octombrie 2020.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram