Deputatul Platformei DA, Iurie Reniță, a semnat pentru candidatul de prezidențiale din acest an, Octavian Țicu. Politicianul a postat o fotografie în care sunt surprinși cei doi cu lista semnăturilor pentru susținerea candidaților la funcția de președinte și menționează că Reniță este primul semnatar la prezidențiale.

„Semnăm pentru Reunire. Domnul deputat Iurie Reniță este primul semnatar pentru prezidențiale. Prietenul la nevoie se cunoaşte”, a scris Țicu pe pagina sa de Facebook.

Amintim că, CEC a eliberat membrilor grupurilor de inițiativă legitimații și liste de subscripție pentru colectarea semnăturilor pentru susținerea candidaților la funcția de Președinte al Republicii Moldova.

Grupurile de inițiativă vor colecta semnături până la data de 1 octombrie 2020.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!