/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Trei bărbați au fost reținuți la frontieră pentru contrabandă de țigări. Unul dintre ei avea o armă de foc

04 septembrie 2020, ora 10:35

Trei cetățeni moldoveni au fost reținuți la frontieră pentru contrabandă de țigări. Cazul a fost înregistrat în zona de competență a Sectorului Poliției de Frontieră Leușeni-1 și la Huşi.

Ca urmare a schimbului de informații operative au fost reținuți în flagrant doi cetățeni moldoveni. Pe partea română a fost depistată o persoană, având asupra sa 4 650 pachete de țigări Ashima, iar cel de-al doilea cetățean, un tânăr de 21 de ani, a fost reținut pe partea moldovenească, de către polițiștii de frontieră din Sectorul Leușeni-1.

Ulterior, în timpul căutărilor de frontieră pe direcția localității Cotul Morii, polițiștii de frontieră au identificat cea de-a treia persoană, un moldovean de 46 de ani. La reținerea acesteia a fost folosită arma din dotare, deoarece a încercat să fugă, ignorând somațiile angajațiilor Poliției de Frontieră. În cadrul cercetărilor s-a depistat asupra sa o armă de foc încărcată, pentru care nu a putut prezenta actele necesare. Totodată, verificările adiționale au stabilit că persoana este cu antecedente penale, timp de 12 ani și-a ispășit pedeapsa pentru săvârșirea diverselor infracțiuni.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram