Alte 534 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova, anunță Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale. Bilanțul persoanelor infectate cu noul Coronavirus a ajuns la 38 906 cazuri.

Din numărul total de cazuri, 7 cazuri sunt de import (Ucraina-1,Turcia-4, România-2). Total teste efectuate – 2572, dintre care primar – 2356 şi repetat – 216. Din numărul total de cazuri, 23 sunt lucrători medicali: medici-9, asistenți medicali- 12, personal auxiliar – 2.

Starea de sănătate a persoanelor infectate:  561 – stare gravă (dintre care 29 pacienți sunt conectați la aparate de respirație asistată), 1231 – stare de gravitate medie, ceilalţi pacienţi în stare satisfăcătoare.

Alte 424 persoane au fost tratate și externate. În total, 27 441 persoane au fost tratate  de COVID-19.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!