Datorită cererii mari pentru mașina electrică Taycan, Porsche nu poate ține pasul cu producția! Dar acum există întăriri din partea companiei-soră Audi: 400 de angajați de la Neckarsulm se mută la Zuffenhausen timp de doi ani pentru a ajuta la producția modelului, notează Automobilwoche.

“400 de angajați de la fabrica Audi din Neckarsulm se mută temporar la Porsche în Zuffenhausen pentru a sprijini, printre altele, producția noului Porsche Taycan, a declarat un purtător de cuvânt al Audi pentru Automobilwoche.

Apropo, muncitorii Audi nici nu vor trebuie să facă drum lung până la noul loc de muncă. Neckarsulm şi Zuffenhausen sunt despărţiti de puţin peste 50 de km sau circa 45 de minute de mers cu maşina! Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!