/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ A ars ca o torță. Un automobil a luat foc, noaptea trecută, pe un traseu din raionul Ungheni

missing
04 septembrie 2020, ora 21:40

Un automobil a ars ca o torță în această noapte, pe un traseu din raionul Ungheni. Potrivit martorilor, la volan se afla un bărbat, care mergea spre casă. La un moment dat, de sub capota mașinii a început să iasă fum. Șoferul a oprit imediat, iar vehiculul a luat foc.

Totul s-a întâmplat noaptea trecută, în jurul orei 03:00, în preajma satului Sculeni, din raionul Ungheni. Bărbatul, aflat la volanul unei mașini de model Audi, a oprit automobilul imediat ce a observat că din acesta iese fum.

CRISTINA VICOL, OFIȚERĂ DE PRESĂ, IP UNGHENI: „Din motive necunoscute, din torpedoul automobilului a început a se observa fum. După ce șoferul a parcat, automobilul a luat foc. Nefiind echipat cu stingător, a așteptat intervenția pompierilor”.

Din fericire, nimeni nu a avut de suferit, șoferul scăpând doar cu o sperietură. Poliția investighează toate circumstanțele.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram