Un automobil a ars ca o torță în această noapte, pe un traseu din raionul Ungheni. Potrivit martorilor, la volan se afla un bărbat, care mergea spre casă. La un moment dat, de sub capota mașinii a început să iasă fum. Șoferul a oprit imediat, iar vehiculul a luat foc.

Totul s-a întâmplat noaptea trecută, în jurul orei 03:00, în preajma satului Sculeni, din raionul Ungheni. Bărbatul, aflat la volanul unei mașini de model Audi, a oprit automobilul imediat ce a observat că din acesta iese fum.

CRISTINA VICOL, OFIȚERĂ DE PRESĂ, IP UNGHENI: „Din motive necunoscute, din torpedoul automobilului a început a se observa fum. După ce șoferul a parcat, automobilul a luat foc. Nefiind echipat cu stingător, a așteptat intervenția pompierilor”.

Din fericire, nimeni nu a avut de suferit, șoferul scăpând doar cu o sperietură. Poliția investighează toate circumstanțele.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!