Un tânăr de 30 de ani din Capitală a fost reținut pentru 72 de ore, după ce ar fi încercat să violeze o bătrână într-un parc din sectorul Botanica. Potrivi poliției, făptașul riscă până la 5 ani de pușcărie.

În dimineața zilei de 16 august, dispeceratul Inspectoratului de poliție a sec. Botanica, a a fost sesizat de o doamnă de 85 de ani, despre faptul că a fost victimă a  unei tentative de viol, în timp ce se afla în parcul Valea Trandafirilor. Polițiștii imediat au reacționat și s-au deplasat la fața locului. Doamna a comunicat forțelor de ordine că în timp ce se plimba prin parc a fost agresată de către un tânăr și prin constrângere fizică a încercat să întrețină relații sexuale cu ea contra voinței. Tentativa a eșuat, datorită faptului că a intervenit un trecător iar suspectul a fugit într-o direcție necunoscută.

Urmare a măsurilor speciale de investigație și urmărire penală întreprinse de polițiști, suspectul în comiterea infracțiunii a fost reținut și escortat la inspectorat.

Acesta nu este la prima abatere anterior fiind judecat pentru infracțiuni analogice, tâlhării, jafuri, furturi.

În cadrul acțiunilor procesual penale individul și-a recunoscut vina.

În acest caz a  fost inițiată o cauză penală pentru tentativă de viol, infracțiune care conform legislației se pedepsește cu închisoare de la 3 la 5 ani.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!