/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/VIDEO/ Un tânăr, reținut de polițiști după ce ar fi încercat să violeze o bătrână într-un parc din Capitală

missing
04 septembrie 2020, ora 14:55

Un tânăr de 30 de ani din Capitală a fost reținut pentru 72 de ore, după ce ar fi încercat să violeze o bătrână într-un parc din sectorul Botanica. Potrivi poliției, făptașul riscă până la 5 ani de pușcărie.

În dimineața zilei de 16 august, dispeceratul Inspectoratului de poliție a sec. Botanica, a a fost sesizat de o doamnă de 85 de ani, despre faptul că a fost victimă a  unei tentative de viol, în timp ce se afla în parcul Valea Trandafirilor. Polițiștii imediat au reacționat și s-au deplasat la fața locului. Doamna a comunicat forțelor de ordine că în timp ce se plimba prin parc a fost agresată de către un tânăr și prin constrângere fizică a încercat să întrețină relații sexuale cu ea contra voinței. Tentativa a eșuat, datorită faptului că a intervenit un trecător iar suspectul a fugit într-o direcție necunoscută.

Urmare a măsurilor speciale de investigație și urmărire penală întreprinse de polițiști, suspectul în comiterea infracțiunii a fost reținut și escortat la inspectorat.

Acesta nu este la prima abatere anterior fiind judecat pentru infracțiuni analogice, tâlhării, jafuri, furturi.

În cadrul acțiunilor procesual penale individul și-a recunoscut vina.

În acest caz a  fost inițiată o cauză penală pentru tentativă de viol, infracțiune care conform legislației se pedepsește cu închisoare de la 3 la 5 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram