Deputatul român Constantin Codreanu, originar din R. Moldova, care a suferit o fractură de coloană după ce mașina în care se afla a fost implicată într-un accident rutier în Focşani, România, a făcut declarații. Într-un mesaj postat pe Facebook, Codreanu a scris că „cel mai greu de suportat e că trebuie să stau imobilizat, iar cel mai dureros a fost să o aud pe mama plângând la telefon”.

Vineri, 4 septembrie, parlamentarul se afla în autoturismul Camerei Deputaţilor, care a fost lovit din spate de un alt şofer ce nu a păstrat o distanţă corespunzătoare faţă de maşina din faţa sa. În urma impactului, Codreanu a fost transferat la spital.

Constantin Codreanu a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie cu el întins pe targă și cu gâtul imobilizat, alături de un mesaj: ”Prețuiți fiecare clipă a vieții!”.

Ulterior, Constantin Codreanu a mai publicat un mesaj pe Facebook în care a povestit cum s-a întâmplat totul.

„Sunt mai bine decât eram dimineață. Am fost transferat la București. Doctorii au confirmat constatarea mea inițială: bunul Dumnezeu m-a ajutat să trec cu bine peste această cumpănă grea în condițiile unei coliziuni teribile.

Imaginați-vă cum e să stai pe loc, la semafor și în tine să intre în plină viteză o mașină cu peste 100km/oră. Modul în care arată Dusterul e relevant în acest sens. La fel cum e relevant faptul că în raportul poliției apar ca fiind pasager pe scaunul din față, deși eu eram pe bancheta din spate, atât de puternic a fost impactul.

Cel mai greu de suportat e că trebuie să stau imobilizat. Stau în aceeași poziție de peste 13 ore deja. Mă salvează faptul că pot folosi telefonul. Cel mai dureros a fost să o aud pe mama plângând la telefon. Vă mulțumesc tuturor pentru mesajele de încurajare și urările de sănătate!”, a scris deputatul pe pagina sa de Facebook.

 

Deputatul român de origine din R. Moldova, Constantin Codreanu, a fost rănit într-un accident rutier

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!