/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/FOTO/ „Cel mai dureros a fost să o aud pe mama plângând la telefon”. Declarațiile deputatului Constantin Codreanu, după ce a fost implicat într-un accident rutier

missing
05 septembrie 2020, ora 10:00

Deputatul român Constantin Codreanu, originar din R. Moldova, care a suferit o fractură de coloană după ce mașina în care se afla a fost implicată într-un accident rutier în Focşani, România, a făcut declarații. Într-un mesaj postat pe Facebook, Codreanu a scris că „cel mai greu de suportat e că trebuie să stau imobilizat, iar cel mai dureros a fost să o aud pe mama plângând la telefon”.

Vineri, 4 septembrie, parlamentarul se afla în autoturismul Camerei Deputaţilor, care a fost lovit din spate de un alt şofer ce nu a păstrat o distanţă corespunzătoare faţă de maşina din faţa sa. În urma impactului, Codreanu a fost transferat la spital.

Constantin Codreanu a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie cu el întins pe targă și cu gâtul imobilizat, alături de un mesaj: ”Prețuiți fiecare clipă a vieții!”.

Ulterior, Constantin Codreanu a mai publicat un mesaj pe Facebook în care a povestit cum s-a întâmplat totul.

„Sunt mai bine decât eram dimineață. Am fost transferat la București. Doctorii au confirmat constatarea mea inițială: bunul Dumnezeu m-a ajutat să trec cu bine peste această cumpănă grea în condițiile unei coliziuni teribile.

Imaginați-vă cum e să stai pe loc, la semafor și în tine să intre în plină viteză o mașină cu peste 100km/oră. Modul în care arată Dusterul e relevant în acest sens. La fel cum e relevant faptul că în raportul poliției apar ca fiind pasager pe scaunul din față, deși eu eram pe bancheta din spate, atât de puternic a fost impactul.

Cel mai greu de suportat e că trebuie să stau imobilizat. Stau în aceeași poziție de peste 13 ore deja. Mă salvează faptul că pot folosi telefonul. Cel mai dureros a fost să o aud pe mama plângând la telefon. Vă mulțumesc tuturor pentru mesajele de încurajare și urările de sănătate!”, a scris deputatul pe pagina sa de Facebook.

 

Deputatul român de origine din R. Moldova, Constantin Codreanu, a fost rănit într-un accident rutier

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram