Un tânăr de 19 ani a fost transportat de urgență, astăzi, cu un elicopter SMURD de la Cimișlia la Chișinău. Pacientul, care a suferit diverse traumatisme în urma unui accident rutier a fost preluat și transportat la Institutul de Medicină Urgentă din Chișinău pentru îngrijiri medicale.

În după amiaza zilei de 5 septembrie un echipaj aero-medical SMURD Galați a efectuat o operațiune de transportare de la Cimișlia  la Chișinău a unui tânăr în vârstă de 19 ani. Potrivit datelor înregistrate, acesta a suferit diverse traumatisme în urma unui accident de circulație și a avut nevoie de îngrijiri calificate în capitală.

Persoana a fost preluată de echipajul aero–medical Galați de la spitalul raional Cimișlia și transportată în siguranță cu elicopterul la Chișinău. Pe parcursul zborului pacientul a primit îngrijirile necesare din partea medicilor și paramedicilor români.

Elicopterul a aterizat pe stadionul Dinamo, de unde bărbatul a fost transportat de Serviciul Republican Aviasan la Institutul de Medicină Urgentă pentru ulterioare îngrijiri medicale. Potrivit IGSU, de la începutul anului 2020, aceasta este  a șaisprezecea  operațiune aero-medicală realizată în Republica Moldova.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!