/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

MAE rus: Moscova a remarcat comentarii ostile din exterior pe tema stării de sănătate a lui Navalnîi

missing
05 septembrie 2020, ora 16:41

Ministerul de Externe al Federaţiei Ruse a transmis că a remarcat numeroase declaraţii ostile care vizează Rusia în ceea ce priveşte starea de sănătate a opozantului Kremlinului, Aleksei Navalnîi, după ce Germania a anunţat că acesta a fost otrăvit cu un agent neurotoxic din clasa Noviciok, informează sâmbătă Reuters și Agerpres.ro.

„În legătură cu aceste comentarii impertinente… potrivit cărora (Noviciok) a fost dezvoltat aici, este imperativ să spunem următoarele. Ani la rândul, specialişti din multe ţări occidentale şi din structurile specializate ale NATO au lucrat cu acest grup amplu de componente chimice”, a scris MAE rus într-o declaraţie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram